Ege Otları Festivali başlıyor

• 21 Şubat 2022
Karşıyaka Belediyesi, Ege Otları Festivali düzenliyor.

Karşıyaka Belediyesi, Anadolu’nun ve özellikle Ege’nin kadim ot kültürüne dair farkındalık oluşturmak amacıyla Karşıyaka Ege Otları Festivali düzenliyor. Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü işbirliğiyle Atakent Gondol Kafe’de düzenlenecek festival, konuklarına hem yabani ot kültürünü daha yakından tanıma olanağı sunacak hem de lezzet şöleni yaşatacak. Ünlü şeflerin ve alanında uzman isimlerin katılımıyla iki gün boyunca atölyeler, ödüllü yarışmalar ve söyleşiler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında Ege ve İzmir mutfağının vazgeçilmez parçası olan otlardan yapılan yemek çeşitleri sunulacak.