İstanbullu ve Tekirdağlı üreticilere destek için Belediyeler'den işbirliği

• 21 Şubat 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayvan üreticilerine destek verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle zorlu dönemden geçen, sıkıntı yaşayan hayvan üreticilerine ve çiftçilere yem dağıtıldı. Proje kapsamında İstanbul’da faaliyet gösteren üreticilere, sığır yetiştiriciliği yapan işletme başına 2.5 ton, manda yetiştiriciliği yapan işletme başına 1.5 ton yem dağıtıldı. Dağıtılan yemler, Malkara’daki yem fabrikasında üretiliyor. Başkan Kadir Albayrak, “Bu zorlu günleri dayanışma ve işbirliğiyle aşacağız. Her zaman üreticilerin yanındayız,” dedi.