Kadın Emeği Pazar'ı açıldı

• 21 Şubat 2022
Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün desteklediği Kadın Emeği Pazarı, 14 Şubat Sevgililer Günü temasıyla açıldı.

Kartal Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi tarafından kurulan ve her hafta dört gün boyunca açık olan Kadın Emeği Pazarı, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle renkli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Kartal Belediyesi, kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin değerlendirildiği pazara ahşap stantlar yaptırdı, etkinlik boyunca maske ve dezenfektan desteği sağladı. Pamuk şeker ikramının da yapıldığı pazarda takıdan zeytinyağına, eldivenden eşarba kadar birçok farklı ürün satışa sunuldu.