Kent-üniversite entegrasyonunu artıracak fikir yarışması devam ediyor

• 21 Şubat 2022
Menteşe Belediyesi, yaklaşık 40.000 öğrencinin eğitim gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’yle kent-üniversite entegrasyonuna yönelik “Ödüllü Fikir Yarışması” düzenledi.

Menteşe halkıyla Kötekli Mahallesi’nde yaşayan üniversiteli gençler arasındaki iletişimi güçlendirmek için düzenlenen “Ödüllü Fikir Yarışması”, videa uygulaması ve https://fikrimiz.org/projeler/proje-detay/62021b83967603331f0ef9dd internet adresi üzerinden online olarak devam ediyor. Menteşe Belediyesi, Menteşe Belediyesi, bu yarışmayla üniversite-kent entegrasyonunu geliştirmeyi hedefliyor. Yarışmada belediye tarafından etkili bulunan beş fikre ödül verilecek. 15 Şubat-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve her yaştan katılımcıya açık olan yarışmada Menteşe Belediyesi Seçici Kurulu’nun en etkili bulduğu beş fikir toplamda 5.000 TL değerinde ödül kazanacak.