Lüleburgaz Belediyesi 53 ülkeden katılımcının yarıştığı yarışmada finale kaldı

• 21 Şubat 2022
Lüleburgaz Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında verilen Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planlaması Ödülü’nde ilk üçe kaldı.

“Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planlaması Ödülü’nde 53 ülke ve 3.100’den fazla yerel yönetim arasından seçilen Lüleburgaz Belediyesi’nin finaldeki rakipleri Portekiz’den Amadora, Almanya’dan Kassel Belediyeleri oldu. 28 Mart’ta çevrimiçi toplantıda açıklanacak ödül töreninde Lüleburgaz Belediyesi ödülü almaya hak kazanırsa, Türkiye’den bu ödülü alan ilk belediye olacak. Başkan Murat Gerenli, “28 Mart 2022 tarihinde Brüksel’deki ödül töreninde ülkemizi ve Lüleburgaz’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz,” dedi.