Mezitli Belediyesi ve AHBAP arasında işbirliği

• 21 Şubat 2022
Mezitli Belediyesi ve AHBAP Platformu, ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir işbirliği yaptı.

Mezitli Belediyesi ve AHBAP Platformu arasındaki güç birliği, ilçede yaşayan 1.000 ihtiyaç sahibini mutlu edecek. Başkan Neşet Tarhan’la ünlü sanatçı Haluk Levent’in öncülüğünde imzalanan protokol uyarınca 1.000 yardım kolisi 30 gün içinde dağıtılacak. Başkan Neşet Tarhan, “Yardımseverliğiyle adını tescilleyen değerli sanatçımız Haluk Levent’in öncülüğünde kurulan AHBAP Platformu’yla işbirliği yaparak 1.000 ihtiyaç sahibi vatandaşa gıda kolisi dağıtacağız. Sayın Haluk Levent başta olmak üzere AHBAP Platformu’nun tüm gönüllülerine teşekkür ederim. Güvenli ellerimize teslim edilen kolileri kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız,” dedi.