Polis adaylarına Eskişehir Büyükşehir'den ücretsiz destek

• 21 Şubat 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Teşkilatı’nın ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere meslek eğitimi veren POMEM’e başvuracak adaylar için ücretsiz parkur ve eğitim desteği vermeye devam ediyor.

Her yıl yüz binlerce üniversite öğrencisinin başvuruda bulunduğu Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden parkur desteği talep eden gençlere spor salonu ücretsiz olarak açıldı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, parkur testinin ardından adayların sınav gününe kadar genel dayanıklılık, kuvvet antrenmanları, sprint antrenmanlarla uzman antrenörler eşliğinde sınava hazırlanacağını belirtti. POMEM parkur ve eğitim desteği alan adaylara salona gidiş-gelişte ücretsiz ulaşım desteği veriliyor.