Adana’da Kentsel Hizmetlere Erişim ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi düzenledi.

• 28 Şubat 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kentsel Hizmetlere Erişim ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi düzenledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Koro Salonu’nda gerçekleştirilen çalışmada Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı yöneticileri, Hayata Destek Derneği avukatları ve sosyal çalışmacılar, Meryem Kadın Kooperatifi yararlanıcılarına bilgi aktardı. Kentsel Hizmetlere Erişim ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi’nde Türk ve yabancı uyruklu yararlanıcılarının faydalanabileceği hizmetler anlatıldı. Atölyede, göç eden kadınların ve kız çocuklarının kenti tanımak, hizmet almak için hangi kurumlara başvuracağına ilişkin bilgi verildi.