Akhisar’daki karma resim sergisi sanatseverleri sevindirdi

• 28 Şubat 2022
Akhisar Belediyesi, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde karma resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Resim Atölyesi’ndeki 30 kursiyerin yaptığı eserlerin yer aldığı “Art Show Karma Resim Sergisi” açıldı. Serginin açılış törenine Başkan Besim Dutlulu, Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Emin Akarsu, duayen emekli öğretmenlerden Nevin Dağlı, kursiyerler ve sanatseverler katıldı. 30 kursiyerin farklı tekniklerle yaptığı eserler büyük beğeni topladı. Eserler bir hafta boyunca Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nin fuaye alanında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.