Angelman Sendromuna farkındalık için seminer düzenlendi

• 28 Şubat 2022
Beylikdüzü Belediyesi, 15 Şubat Angelman Sendromu Farkındalık Günü kapsamında seminer düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi, 15 Şubat Angelman Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde seminer düzenledi. Buğse Kılıç, Angelman Sendromu ve tedavi yöntemleri hakkında sunum yaptı. Cem Fırat Arslan, sendromun fizyoterapi ve rehabilitasyon sürecine dikkat çekerek katılımcılara bilgi verdi. Angelman Sendromu’nun nadir görüldüğünü ve bu konuda farkındalık yaratılması gerektiğini belirten Dernek Başkanı Aydoğan Tosun, Melek Köy Projesi’nden bahsetti. Proje sonunda çocukların bakım aldığı kişiler ölünce de korunmaya devam edileceği belirtildi.