Ankara Büyükşehir afet farkındalığı için panel düzenleyecek

• 28 Şubat 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Afet Riskleri ve Yönetimi Paneli” düzenleyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından doğal afetlere karşı farkındalık yaratmak ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla “Afet Riskleri ve Yönetimi Paneli” serisi başlatılıyor. Özellikle üniversite öğrencilerinin dikkatini çekmek için akademisyenlerin ve sektörden uzman kişilerin konuk olarak katılacağı panelin ilki 1 Mart 2022 tarihinde Zoom uygulaması üzerinden online gerçekleştirilecek. Panelin moderatörlüğünü Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler yapacak. Paneller serisinin başlangıcında avukat Tolga Er, “Afetlerde Yerel Yönetimler ve STK İşbirliği” konusunda bilgi verecek.