Ankara gençlerin bilişim sektörüne açılan kapısı olmayı sürdürüyor

• 28 Şubat 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi Teknolojik Girişim Merkezleri’nde üreten genç bilişimciler başarı rekorları kırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Teknolojik Girişim Merkezleri’yle gençlerin bilişim sektöründe dünyaya açılmasını hedefliyor. Bilişim sektörünün başkentte gelişmesine katkıda bulunmak ve genç fikirlere iş imkânı sağlamak amacıyla ilk etapta iki noktada açılan Teknolojik Girişim Merkezleri’yle gençlerin başarı kazanması amaçlanıyor. Kuzey Yıldızı TechBridge Merkezi’nde çalışmalarını yürüten Berke Dabağ ve Batuhan Tekmen liderliğindeki “Segion Girişimi”, 15. Ankara Start-Up Zirvesi’nde üç farklı ödül aldı. Berke Dabağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde birçok imkândan yararlandıklarını belirtti.