Antalyalılar Kadınların Mücadele Üçgeni paneliyle bir araya geldi

• 28 Şubat 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik şiddetin ele alındığı “Kadınların Mücadele Üçgeni” konulu panel düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddete ve sonrasındaki hukuki sürecin işleyişine dair “Kadınların Mücadele Üçgeni” konulu panel düzenledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen panel öncesinde yazar Ayşen Şahin, Sibel Hürtaş ve avukat Tuba Torun, Konyaaltı Uluç Mahalle Muhtarlığı’nda kadınlarla bir araya geldi. Avukat Tuba Torun, kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarı hakkında bilgi verdi. Panel bitiminde Sibel Hürtaş ve Ayşen Şahin kitaplarını imzaladı.