Aydın’da Otizmli Çocuklar Mehter Takımı kuruldu

• 28 Şubat 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi, “Otizmli Çocuklar Mehter Takımı” kurdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, otizmli bireylerin beraber çalışarak başarılı olabilmesi için “Otizmli Çocuklar Mehter Takımı” kurdu. Veliler, bir arada çalışarak sosyalleşen ve yeteneklerini keşfeden çocuklarının çok mutlu olduğunu belirtti. Çocukların kendi yaş gruplarıyla ortak çalışma yaparak ilerlemelerinden memnun olan aileler, “Otizmli Çocuklar Mehter Takımı” için Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Kendisi de bir eğitimci ve otizmli çocuk babası olan Aydın Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Adnan Özdemir, otizmli bireylerin üzerinde müziğin ve sporun çok fazla katkısı olduğunu ifade etti.