Başkan Savaş: “20 dönümlük alana barınak yaptık”

• 28 Şubat 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi, hayvanların yaşam hakkına katkı sunacak iki eğitimi aynı anda düzenledi.

Ev ve süs hayvanı satan kişilerle yerel hayvan koruma görevlisi olmak isteyen yaklaşık yüz gönüllü, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitime katıldı. Başkan Lütfü Savaş, hayvanlara verilen zararı minimuma indirmek için yaptıklara çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini söyledi. Yayladağı’ndaki 20 dönümlük alana yeni bir barınak yaptıklarını da belirten Başkan Savaş, “Hayvanların daha rahat hareket edebileceği 20 dönümlük bir alanda yeni barınak yaptık. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, terk edilen ve bakıma muhtaç hayvanların tedavisini titizlikle yapıyor,” dedi.