Bayraklı Belediyesi dezavantajlı gruplara desteklerini sürdürüyor

• 28 Şubat 2022
Bayraklı Belediyesi, “Engelsiz Bir Bayraklı” hedefiyle dezavantajlı vatandaşlara yönelik kültürel ve sportif faaliyetlere hız verdi.

Engelli vatandaşların sosyal ve kültürel yaşama daha çok katılması için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, masa tenisi, voleybol, corn hole ve basketbol başta olmak üzere dokuz farklı branştaki spor kurslarıyla ve ahşap boyama eğitimleriyle dezavantajlı vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. yönelik desteklerini sürdürüyor. Engelliler Merkezi’ne kayıtlı 1.766 kursiyere sosyal yaşama katılma imkânı sunan Bayraklı Belediyesi’nin hizmetleri beğeniyle karşılanıyor. Başkan Serdar Sandal, “Engelsiz bir Bayraklı yaratma hedefiyle hareket ediyor, dezavantajlı vatandaşlara yönelik sportif ve kültürel eğitimlerimizi sürdürüyoruz,” dedi.