“Beslenme Saati” 650 öğrenciye destek oluyor

• 28 Şubat 2022
Beylikdüzü Belediyesi, ilçede başlattığı “Kara Kış Seferberliği” kapsamında “Beslenme Saati” projesini hayata geçirdi.

Beylikdüzü Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yeni bir projeye daha imza attı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal inceleme neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin ilkokul çağındaki çocukları için “Beslenme Saati” projesi başlatıldı. Haftanın her günü Beylikdüzü Mutfak’ta hazırlanan, sandviç, kuruyemiş, meyve ve süt gibi temel gıdaların yer aldığı beslenme çantalarının dağıtımına ilk olarak Gürpınar Mahallesi Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde başlandı. Projenin devamında ilçenin on mahallesinde her gün 650 çocuğa gıda desteği verilecek.