Çaycuma yeni halk otobüslerine kavuştu

• 28 Şubat 2022
Çaycuma Belediyesi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden temin ettiği halk otobüsü Çaycuma’ya geldi.

37 koltuk kapasiteli Mercedes-Benz marka halk otobüsü, belirli bir ücret karşılığında Çaycuma Belediyesi’nin envanterine eklendi. Ekipler, otobüsü hizmete hazır hâle getirdi. Şehiriçi ulaşımda büyük bir açığı giderecek olan otobüsle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Bülent Kantarcı, “Son derece mütevazı bir bütçeyle önemli bir eksiğimizi daha giderdik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a yaptığım ziyaret sırasında sözünü aldığım otobüs Çaycuma’ya geldi. Bu otobüsün envanterimize kazandırılmasını sağlayan Sayın Mansur Yavaş’a, EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,” dedi.