Evde bakım hizmetlerinin kapasitesi genişliyor

• 28 Şubat 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde bakım hizmetlerine doktor ve psikolog dahil ederek hizmet kapasitesini genişletti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde bakım hizmetiyle vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sahadaki ekipleriyle 13 ilçesi ve 569 mahallesi olan Muğla’da vatandaşların sağlığı için çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetinde doktor ve psikolog da görev almaya başladı. 2014 yılından bu yana 17.197 kişiye 207.116 kez tıbbi bakım, 3.163 kişiye 58.674 kez de genel bakım hizmeti verildi. Uzman ekipler, pansuman, yatak yarası bakımı, serum takılması, enjeksiyon, sonda takılması, şeker-tansiyon ölçümü hizmeti veriyor.