Gemlik Belediyesi kreş ücretine zam yapmayacak

• 28 Şubat 2022
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın seçim dönemi projelerinden olan ve kısa sürede hayata geçirilen Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin ücretine zam yapılmayacak.

Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi, Sosyal Yaşam Merkezi’nin bahçesinde hizmet veriyor. Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle hizmete açılmıştı. Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden öncelikle asgari ücretle çalışan annelerin faydalanması hedefleniyor. Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 50 öğrenci eğitim görüyor. Kreş ücretine bu yıl zam yapmama kararı aldıklarını belirten Başkan Mehmet Uğur Sertaslan, “Aileler, çocuklarını güvenle ve ekonomik açıdan zorlanmadan bize emanet edebilir,” dedi.