Gemlik’de ücretsiz kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

• 28 Şubat 2022
Gemlik Belediyesi, “Orhan Veli Sanat Etkinlikleri” kapsamında ücretsiz konser ve tiyatro etkinlikleri düzenliyor.

Son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin sosyal hayatına da katkı sağlayan Gemlik Belediyesi, Orhan Veli Sanat Etkinlikleri kapsamında müziğin konserler ve tiyatro gösterimleri düzenliyor. Orhan Veli Sanat Etkinlikleri, Aslan Akdağ’ın konseriyle başladı. Aslan Akdağ, Anadolu’nun çeşitli yörelerinden sevilen türküleri seslendirdi. Şubat ayının ikinci programında ise, müzik hayatına Gemlik’te başlayan daha sonra önemli grup ve sanatçılarla çalışan Erdem Seyhan sahne aldı. Etkinliklere katılım ücretsiz.