İzmir İl Şampiyonası’nda Bayraklı rüzgarı

• 28 Şubat 2022
Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri, İzmir'de düzenlenen İl Şampiyonası’na damga vurdu.

Sportif başarılarla adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, U-17 yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş İl Şampiyonası’nda da fark yarattı. 7 takımın 80 sporcuyla katıldığı U-17 Yıldızlar Grekoromen Güreş İzmir İl Şampiyonası’nda Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, 5 altın, 4 gümüş, 8 bronz madalya kazandı. Başarılı sporcular, toplam 17 madalya ve 190 puanla İzmir şampiyonu oldu. Bayraklılı sporcular, 6 takımdan 65 sporcunun yarıştığı Yıldızlar Serbest Güreş İl Şampiyonası’nda da 4 altın, 6 gümüş, 8 bronz madalyanın sahibi oldu.