Kadın sağlığı bilgilendirme toplantılarına yoğun ilgi

• 28 Şubat 2022
Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Güzeltepe, Şirintepe ve Küçükçiğli Mahallesi’nde düzenlenen kadın sağlığı konulu bilgilendirme toplantılarına kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’yle İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplum Sağlığı Dairesi Başkanlığı’nın birlikte sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Şirintepe, Güzeltepe ve Küçükçiğli Mahallesi’nde bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Toplantılara katılım yoğun oldu. Toplantılarda kadın sağlığı, üreme sağlığı, fiziksel aktivite, toplumsal cinsiyet eğitimi, ev kazaları ve ilkyardım konularında bilgi verildi. Başkan Utku Gümrükçü, “Kadınların hayatın her alanında söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu doğrultuda teşvik edici proje ve etkinlikler düzenliyoruz,” dedi.