Mersin Büyükşehir Mersinli kadınların yanında olmayı sürdürüyor

• 28 Şubat 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi Darısekisi’de “Gönüllü Katılım Toplantısı” düzenledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Gönüllüler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gönüllü Katılım Toplantıları”, Toroslar ilçesi Darısekisi Mahallesi’nde de yapıldı. Çalışmaların başladığı ilk günden bu yana herhangi bir geliri olmayan kadınların evde üretim potansiyellerini ortaya çıkararak ekonomiye kazandırıldığı çalışmada hem eğitim ve sosyalleşme imkânı sağlanıyor hem de köyler arasındaki iletişim güçlendiriliyor. Darısekisi Mahallesi’nde ilk kez yapılan toplantıya Darısekisi, Çelebili, Çamlıdere, Gözne, Musalı ve Dalakderesi Mahalleleri’nden kadınlar katıldı. Darısekisi Örnek Köy Projesi’nin hayata geçirileceği alanda yapılan toplantıda konuşan Meral Seçer, hayata geçirilen ve yeni başlayan bazı projeleri ilk kez duyurdu. Meral Seçer, kadınları gönüllülük çalışmalarına katılmaya davet etti.