Mudanya Belediyesi çiftçi ve vatandaş arasında köprü oluyor

• 28 Şubat 2022
Mudanya Belediyesi hem çiftçilere hem de vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Mudanya Belediyesi, çiftçiden aldığı 40 ton patatesi, 30 ton soğanı ve 12 ton limonu, “Kara Kış Fonu” kapsamında Zeytin Dalı Birimi’ne kayıtlı 6.200 ailenin sofrasına ulaştırıyor. Belediye, üreticilere desteğini sürdürüyor. Uygulama kapsamında Afyon Şuhut’tan 40 ton patates, Konya Ereğli’den 30 ton soğan, Adana’dan 12 ton limon alındı. Pandemi sürecinin ardından ekonomik açıdan zor günler geçiren üreticilere destek olmak ve vatandaşların sofrasına temel gıda maddelerini ulaştırmak istediklerini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mudanya, herkesin dayanışma içinde olduğu bir kültüre sahip. Bu zor günlerde çiftçilere ve vatandaşlara bir nebze katkımız varsa, ne mutlu bize,” dedi.