Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek oluyor

• 28 Şubat 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde yaşlı bakım hizmetleriyle tarımsal destek hizmetleri nedeniyle pilot büyükşehir belediyesi seçildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde yaşlı bakım hizmetleriyle tarımsal destek hizmetleri nedeniyle AB tarafından finanse edilen Yerel Yönetim Reformu Projesi kapsamında İçişleri Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından pilot büyükşehir belediyesi seçildi. Düzenlenen toplantıya AB temsilcisi, İçişleri Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileriyle ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin pilot çalışmasının ardından uygulama Türkiye geneline yayılacak.