Odunpazarı Belediyesi’nden üniversitelilere ulaşım desteği

• 28 Şubat 2022
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ulaşım desteği verecek.

Ekonomik krizden en fazla etkilenenler arasında üniversite öğrencileri yer alıyor. Barınma, elektrik ve doğalgaz faturalarıyla temel ihtiyaç ürünlerine gelen fahiş zamlar sonrasında zaten zor geçinen üniversite öğrencileri için eğitim hayatını sürdürmek neredeyse imkânsız hale geldi. Odunpazarı’nda açtığı Gençlik Merkezleri, 26 kütüphane ve Dilek Mercan Kız Öğrenci Misafirhanesi’yle gençlerin her zaman yanında olan Başkan Kazım Kurt, gençlere desteğini sürdürüyor. Başkan Kurt, öğrencilerin üzerindeki yükü azaltmak için ihtiyaç sahibi 500 üniversite öğrencisine 500 TL ulaşım desteği verecek. Başkan Kurt, “Gelecek kaygısı yaşayan, işsizlikle mücadele eden gençler, hayatlarının en güzel yıllarında zorluk yaşıyor. Her zaman gençlerimizin yanındayız,” dedi.