Pandeminin çevreye etkileri yarışma konusu oldu

• 28 Şubat 2022
Çiğli Belediyesi, “Pandeminin Çevreye Etkileri” konulu ödüllü resim yarışması düzenliyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün organize edeceği “Pandeminin Çevreye Etkileri” konulu ödüllü resim yarışmasına ilçe sınırlarındaki okullarda eğitim gören öğrenciler katılabilecek. Yarışma altı kategoride düzenlenecek. Seçici kurul, kazananları belirleyecek. Yarışmayı ilk üç sırada tamamlayan yarışmacılara kategorilerine göre değişmek üzere akıl ve zekâ oyunları seti, tablet ve 250 TL tutarında kırtasiye hediye çeki verilecek. Yarışmanın sonucunda seçici kurul tarafından sergilenmeye değer görülen resimler, 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde Çiğli Belediyesi’nin fuaye alanında sergilenecek. Ödül töreni, 12 Mayıs 2022 tarihinde Fakir Baykurt Salonu’nda yapılacak.