Adana Büyükşehir Belediyesi kronikleşen altyapı sorunlarına karşı çalışmalarını sürdürüyor

• 7 Şubat 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Adana’nın önemli sorunlarından biri olan ve yağışlarla birlikte ortaya çıkan su baskını problemi, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından gerçekleştirilen başarılı yatırımlar sonucunda her geçen gün azaltılıyor, birçok noktada ortadan kaldırılıyor.  Kaynaklarını verimli şekilde kullanarak ihtiyaç duyulan noktalar için ivedilikle proje üreten ASKİ, özveriyle çalışan kadrosuyla, araç filosuna dahil ettiği yeni iş makineleriyle kentin altyapısını güçlendiriyor. Kent genelinde 45 kilometre yağmur suyu hattı döşendi. Yağmur suyu ızgaralarının temizlik ve bakım çalışmalarını da periyodik olarak gerçekleştiren ASKİ, günlük hayatı olumsuz yönde etkileyen, vatandaşların mağdur olmasına sebep olan su baskını sorununu önlüyor.