Ali Rıza Çekilmez'in adı kütüphanede yaşayacak

• 7 Şubat 2022
Beylikdüzü Belediyesi, trafik kazası sonucu 22 yaşında hayatını kaybeden Ali Rıza Çekilmez’in adını ölümsüzleştirdi.

En büyük hayali kütüphane kurmak olan ancak genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yuman Ali Rıza Çekilmez’in adı Beylikdüzü’nde ölümsüzleşti. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki kütüphaneye Ali Rıza Çekilmez’in adı verildi. Açılış törenine Başkan Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Ali Rıza Çekilmez’in ailesi, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Ali Rıza Çekilmez’in kitaplarının da yer aldığı kütüphane, her yaş grubuna hitap eden yaklaşık 10.000 kitap ve çalışma alanlarıyla haftanın yedi günü hizmet vermeye devam edecek.