Ankaralı çocuklar Çocuk Festivali'nde buluştu

• 7 Şubat 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatili nedeniyle çocuklar için özel bir festival programı hazırladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yarıyıl tatiline giren çocuklara “Karne hediyeniz bizden,” sözleriyle çağrıda bulunduğu “Çocuk Festivali” renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün süren festivale katılan çocuklar, tiyatro gösterilerinden spora, resimden dansa kadar birçok aktiviteye katılarak doyasıya eğlendi. BELPA Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Özkara, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç’la Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar’ın da katıldığı Çocuk Festivali’nde bir araya gelen çocuklar, Çocuk Kulüpleri tarafından sergilenen gösterileri de ilgiyle izledi.