Antalya'nın ormanlık alanlarındaki hayvanların besin ihtiyacına besleme noktaları çare oluyor

• 7 Şubat 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesi Düzlerçamı’ndaki ormanlık alanda yaşayan hayvanları soğuk kış aylarında da unutmuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ormanlık alanlara kurduğu besleme noktalarıyla sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ayda 4.5 ton mamayı kent merkezindeki ormanlık alanlara bırakıyor. Soğuk hava nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Düzlerçamı’ndaki ormanlık alandaki besleme noktalarına mama bıraktı. Hayvanseverlerin de katkı sunduğu besleme programında Antalya Büyükşehir Büyükşehir personeli de hayvanları besledi.