Bandırma Belediyesi'nde sosyal denge sözleşmesi imzalandı

• 7 Şubat 2022
Bandırma Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm-Yerel-Sen) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Bandırma Belediyesi’yle belediye çalışanı 160 memur adına Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. İmza töreni, Bandırma Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Başkan Yardımcıları Ozan Onur, İsmail Ay ve Metin Ok, Tüm-Yerel-Sen Genel Başkanı Arap Mucur, Bandırma Şube Başkanı Sezer Yıldız, sendika üyeleri, Bandırma Belediyesi daire amirleri ve çalışanlar katıldı. 1 Ocak 2022’den itibaren geçerli olacak sosyal denge sözleşmesinin imza töreninde konuşan Başkan Tolga Tosun: “Yaşanan ekonomik kriz sonrasında Bandırma Belediyesi olarak çalışanlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor,” dedi.