Başkan Gerenli'den küçük piyanist ve öğretmenlerine teşekkür plaketi

• 7 Şubat 2022
Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, katıldıkları Uluslararası Bursa Piyano Festivali’nde gösterdikleri performansla Lüleburgaz’a gurur yaşatan küçük piyanistlere ve öğretmenlerine teşekkür plaketi verdi.

Açılışını Lüleburgazlı Özgü Arda’nın İstiklal Marşı’nı piyanoyla çalarak yaptığı Uluslararası Bursa Piyano Festivali’nde ortaya koydukları performansla büyük alkış alan Lüleburgaz Belediyesi Ekin Atölyesi’nden yetişen öğrencilere Başkan Gerenli teşekkür plaketi verdi. Çocukların gösterdiği performans nedeniyle mutlu olduğunu söyleyen Başkan Gerenli, sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Bursa’da bu yıl ikincisi düzenlenen ve sekiz farklı ülkeden 256 piyano sanatçısının katıldığı Uluslararası Bursa Piyano Festivali, dünyaca ünlü sanatçı Gülsin Onay’ın final konseriyle sona erdi.