Başkan Tarhan ve Mezitliler Halk Günü'nde sorunlara çözüm aradı

• 7 Şubat 2022
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, virüs salgını süreci hariç, göreve geldiği ilk haftadan itibaren aralıksız olarak düzenlediği “Halk Günü” etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kendisine iletilen sorunlara çözüm üretmeye devam eden Başkan Tarhan, gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgilendirmede de bulunuyor. Vatandaşlar, Halk Günü’ne yoğun ilgi gösterdi. Mezitli Belediyesi’yle ilgili şikâyetlerini doğrudan Başkan Tarhan’a iletme olanağı bulan vatandaşlar, başta ekonomik sıkıntı ve işsizlik olmak üzere ülke gündemindeki konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İletilen talepleri birim müdürlerine aktaran Başkan Tarhan, daha sağlıklı bir ilçe ve dayanışma için vatandaşları gönüllü olmaya davet etti.