Beylikdüzü Belediyesi 112 bin kitapseveri kütüphanelerinde ağırladı

• 7 Şubat 2022

İlçe halkını okumaya teşvik etmek amacıyla çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi, 2021 yılında 112.000 kullanıcıyı kütüphanelerinde ağırladı. Nitelikli ve donanımlı 18 kütüphaneyi vatandaşların kullanımına sunan belediye, son bir yılda da ilçeye yeni kütüphaneler kazandırdı. 2021 yılında Melisa İşleyen Çocuk Kütüphanesi’yle Betül ve Rafet Yılmaz Kütüphanesi vatandaşların hizmetine sunuldu. Öte yandan, hizmette fırsat eşitliği ilkesiyle hayata geçen iki adet “Gezici Kütüphane”, Beylikdüzü’nde yaşayan tüm vatandaşların kitaba ulaşabilmesi için yola çıktı.