Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yeni sanat sezonu başladı

• 7 Şubat 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, 2022 konser sezonu programını kültür-sanat dünyasıyla paylaştı.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu, yeni sanat sezonunu düzenlediği basın toplantısı ve Uğur Mumcu Kantatı’yla başlattı. Sezonun ilk konseri Uğur Mumcu Kantatı öncesinde düzenlenen toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Koordinatörü Figen Ayhan Karakelle, haftanın her günü özel temalar belirleyeceklerini, müziğin yanı sıra söyleşiler, fuaye konserleri, düzenli sergilerle gündüzden geceye uzanan bir ritim yakalamak istediklerini söyledi. Hikâyesi olan ve sorgulayan birçok konserle İstanbulluları karşılayacaklarını belirten Cemal Reşit Rey Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Murat Cem Orhan, çocuklar için ilki “Fonikler Köyü” olmak üzere yeni projeler hayata geçireceklerini belirtti.