Çiğli'de 32 farklı noktada yeni tabela: "Moloj ve Çöp Dökmek Yasaktır"

• 7 Şubat 2022
Çiğli Belediyesi, çevre kirliliğini engellemek amacıyla ilçenin 32 farklı noktasına “Moloz ve Çöp Dökmek Yasaktır” yazılı tabelalar astı.

İzinsiz moloz ve hafriyat dökümü denetlemeleriyle moloz toplama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü Çiğli Belediyesi’nde yasaklı alanlara moloz dökülmesinin önlenmesi için yeni bir uygulamaya imza atıldı. Atatürk, Ataşehir, Ahmet Taner Kışlalı, Ahmet Efendi, Balatçık, Cumhuriyet, Egekent, Kaklıç, Maltepe ve Sasalı Mahalleleri’ndeki 32 noktaya “Moloz ve Çöp Dökmek Yasaktır” yazılı uyarı tabelaları asıldı. İzinsiz moloz ve hafriyat dökümüyle mücadele kapsamında belirlenen 32 nokta, İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle de paylaşıldı. Başkan Utku Gümrükçü, kaçak molozla mücadelede taviz vermeyeceklerini belirtti.