Gökkuşağı Kafe'de 10 yıl geride kaldı

• 7 Şubat 2022
Tepebaşı Belediyesi’nin örnek projeleri arasında yer alan Gökkuşağı Kafe’de özel gereksinimli bireyler çalışıyor.

Tepebaşı Belediyesi, engelli bireylerin topluma dahil olması, kendilerini geliştirmeleri ve özgüven kazanmaları için Türkiye’de ilk olan projeleri hayata geçiriyor. Özel gereksinimli bireylerin toplumla bütünleşmesinin amaçlandığı Gökkuşağı Kafe, 10 yılı geride bıraktı. Gökkuşağı Kafe, ilçe halkı tarafından da çok seviliyor. Gökkuşağı Kafe, iki farklı merkezde hizmet veriyor. Zihinsel engelli bireylerin servis yaptığı bir alan olarak hizmet veren Gökkuşağı Kafeler’de bireylerin gelişiminin takip edilebileceği akademik çalışmalara zemin hazırlanıyor.