Kadın Oyunları Festivali Bandırma'da

• 7 Şubat 2022
Bandırma Belediyesi, Kadın Oyunları Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Kadın Oyunları Festivali, 15 Şubat tarihinde ilk olarak Ankara’da başlayacak. Geçtiğimiz yıl dört büyük kentte sergilenen ve pandemi koşullarına rağmen büyük ilgi gören festival, Bandırma’da Atölye Kültür Sanat organizasyonuyla düzenlenecek. Festivalde birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı oyunlar, Ankara’nın ardından Konyaaltı, Bandırma ve Ayvalık’ta tiyatroseverlerle buluşacak. Sekiz oyunla 19 gösterim yapacak olan festival, bu yıl ilk kez her kentte farklı programlar sergileyecek. 1-6 Mart tarihleri arasında Bandırma Belediyesi’nin ev sahipliğinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde oynanacak oyunlar, 1 Mart’ta “45 Saniye”, 3 Mart’ta “Sıfır Noktasındaki Kadın”, 4 Mart’ta “Acı Kaybımız”, 5 Mart’ta “Yaralarım Aşktandır” ve son olarak 6 Mart’ta tarihinde “Hayal Satıcısı” olacak.