Karda mahsur kalan vatandaşlar Mezitli Belediyesi ekiplerince kurtarıldı

• 7 Şubat 2022
Mezitli Belediyesi, bir aileyi kar esaretinden kurtardı.

Ağır kış şartlarıyla mücadelede halkın yanında olmaya devam eden Mezitli Belediyesi ekipleri, Kocayer Mahallesi Tahtalı bölgesindeki Yörük vatandaşları kar esaretinden kurtardı. Kar kalınlığının yaklaşık 1.5 metreyi bulduğu Kocayer Mahallesi Tahtalı bölgesinde yaşayan Yörük vatandaşlar ulaşımları tamamen kesilince Mezitli Belediyesi’ni arayarak yardım istedi. Altı kişinin yanı sıra 300’e yakın küçükbaş hayvanın bulunduğu alana girebilmek için kepçelerle yol açan ekipler, vatandaşlara yiyecek ve yem yardımında da bulundu. Mezitli Belediyesi ekipleri, vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürüyor.