Konak Belediyesi, sokakta yaşayan engelli hayvanların yuvası olacak merkezinin temelini attı

• 7 Şubat 2022
Konak Belediyesi, Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımına başladı.

Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için geri sayım başladı. Hak ediş ve yer teslim işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte yakın zamanda temeli atılarak inşaatına başlanacak olan merkez, sokakta yaşayan engelli hayvanlara yuva olacak. Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün Halkapınar’da hizmet verdiği 6.500 metrekarelik alanda inşa edilecek merkez, 180 metrekaresi kapalı ve 400 metrekaresi açık olmak üzere toplam 580 metrekarelik bir alan üzerinde yer alacak. Üç bloktan oluşan merkez, engelli kedilere bakım ve tedavinin yanı sıra ömür boyu barınma imkânı da sunacak.