Manavgat'ta katı atıkların transferleri yapılmaya başlandı

• 7 Şubat 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Temiz Çevre, Temiz Toplum” anlayışıyla Manavgat’ta inşa edilen “Katı Atık Transfer Tesisi” faaliyete başladı.

Doğa ve çevre dostu çalışmalarıyla dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta katı atıkların transferini yapmaya başladı. İlçe belediyesinin kamyonlarıyla toplanan çöpler, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kum bölgesinde inşa edilen Manavgat Katı Atık Transfer Tesisi’ne getiriliyor. Buradan beş adet tırla Kızıldağ Mahallesi Göğü bölgesindeki Katı Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm ve Bertaraf Tesisi’ne sevk ediliyor. Bu sayede çöpler bertaraf ediliyor, geri dönüşüme kazandırılıyor.