Menteşe Belediyesi'nden amatör spor klüplerine 70'bin TL'lik destek

• 7 Şubat 2022
Menteşe Belediyesi, amatör spor kulüplerine toplam 70 bin TL yardımda bulundu.

Menteşe Belediyesi’nin sporu ve sporcuları destekleyen çalışmaları devam ediyor. Menteşe Belediyesi, farklı branşlarda faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine toplam 70 bin TL maddi destekte bulundu. Belediyenin diğer alanlarda olduğu gibi amatör spor kulüplerine de destek verdiğini belirten Başkan Bahattin Gümüş, “Pandemi döneminde amatör spor kulüpleri birçok sıkıntı yaşadı. Bu süreçte bizden talepte bulunan amatör spor kulüplerine katkı sunmaya ve destek olmaya devam ettik. Amatör spor kulüplerinin belediyemize ait tesislerden ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlıyoruz. Yapılan yardımlar büyük bütçeli olmasa da, amatör kulüpler ve yöneticiler için can suyu olacaktır,” diye konuştu.