Muğla'da 100 Yaş Evleri vatandaşların yüzünü güldürüyor

• 7 Şubat 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi, “100 Yaş Evleri”, yeni dostlukların kurulduğu bir merkez hâline geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üstü vatandaşlar için Menteşe ve Fethiye ilçelerinde hizmete sunulan ve 1.668 üyenin yararlandığı “100 Yaş Evleri”, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Hafta içi her gün hizmet veren 100 Yaş Evleri’nde sohbet, televizyon, okuma, oyun, dinlenme ve teknoloji odasının yanı sıra resim, ahşap, boyama, mozaik gibi hobi çalışmalarının yapılabileceği atölyeler de yer alıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri tarafından belirli günlerde üyelerin kan şekeri ve tansiyon ölçümleri de yapılıyor.