Odunpazarı'nda takdir alan öğrencilere hediyeleri Başkan Kurt'dan

• 7 Şubat 2022
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde takdir alan öğrencilerle bir araya geldi, öğrencilere hediyeler dağıttı.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde takdir alan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kazım Kurt, kız çocuklarına voleybol, erkek çocuklarına futbol topu ve Odunpazarı Belediyesi tarafından çocuklar için özel olarak hazırlanan Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk’u hediye etti. Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Halk Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Kurt, “Çocukların iyi bir eğitim alabilmesi için yerel yönetimlerin onları teşvik edici görevleri olduğunu düşünüyorum,” dedi. Çok mutlu olduklarını dile getiren çocuklar, daha çok ders çalışacaklarına dair Başkan Kurt’a söz verdi.