Tekirdağ Malkara'da Çok Amaçlı Salon'un temeli atıldı

• 7 Şubat 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan ulaşıma, kültürden sosyal hizmetlere kadar Tekirdağ’ı geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Çok Amaçlı Salonu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi. Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi’nde yapımına başlanan Malkara Çok Amaçlı Salon, bodrum, zemin ve normal kattan oluşuyor. Bodrum katta su deposu, makine dairesi, elektrik odası, mescit, abdesthane ve depo yer alıyor. Zemin katta güvenlik, bilet satış noktası, idari oda, erkek VIP odası, kadın VIP odası, dekor deposu ve sahne arkası bulunuyor. Birinci katta ise, 8 tanesi engelli yeri olmak üzere 282 kişilik çok amaçlı salon, ışık ve ses odaları, fuaye, kafeterya ve mutfağı ve bebek bakım odası yer alıyor. Başkan Kadir Albayrak, 11 ilçe için çalışmaya ve proje üretmeye devam ettiklerini belirtti.