Üniversiteye hazırlanan öğrencilere Mersin Büyükşehir'den motivasyon desteği

• 7 Şubat 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesindeki MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi tarafından “Motivasyon Etkinlikleri” düzenlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesindeki MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik olarak düzenlenen “Motivasyon Etkinlikleri”nin üçüncüsü Tarsus Kurs Merkezi öğrencileri için gerçekleştirildi. Etkinlikte rehber öğretmen tarafından sunum yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Orkestrası da müzik ziyafeti sundu.  Ayrıca salon önünde mobil araçla öğrencilere “1 Ekmek 1 Çorba” ikramı yapıldı.