Üreticilerin emeği Sakintepe Soğuk Hava Deposu'yla güvende

• 7 Şubat 2022
Tepebaşı Belediyesi, Sakintepe Soğuk Hava Deposu’nda Eskişehirli üreticilerin emeği muhafaza ediliyor.

Tepebaşı Belediyesi, hizmete sunduğu bin metreküp kapasiteli Sakintepe Soğuk Hava Deposu’yla üreticilerin mahsullerinin muhafaza edilmesi için kolaylık sağlıyor. Hijyen ve teknoloji açısından birinci sınıf hizmet veren Sakintepe Soğuk Hava Deposu sayesinde üreticilerin ürünleri serbest piyasa şartlarındaki fiyat dalgalanmalarından olumsuz etkilenmiyor. Yılın 12 ayı üretim yapan, Tepebaşı’ndan ve komşu bölgelerden gelen üreticiler, soğuk hava deposunu kullanabiliyor. Böylelikle tarladan çıkan ürünler, satış aşamasına kadar tazeliğini ve değerini muhafaza edebiliyor. Tesiste 2021 yılında muhafaza edilen ürün miktarı 685 tona ulaştı.