Akhisar Belediyesi Kadın Kooperatifi, 8 Mart semineri düzenledi

• 14 Mart 2022

Akhisar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Ortak Bir Yaşam İçerisinde 8 Mart” adlı seminer düzenledi. Aile Danışmanı Özcan Gündoğan, seminere misafir konuşmacı olarak katıldı. Akhisar Belediyesi Parkiçi Sinema Salonu’nda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını Akhisar Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ruhan Tatlıdil yaptı. Tatlıdil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tarihi hakkında bilgi verdi, kadına değer vermenin geleceğe yapılacak en büyük yatırım olacağına dikkat çekti.